صحاب جدعان
صحاب جدعان
صحاب جدعان
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

صحاب جدعان

برامح/العاب/اغانى/افلام/شات/تعارف/صداقه/كل اللى عاوزه واكتر بس سجل وهترتاح معانا
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 طريقة عمل الفراخ البانية

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
حنين
@امـــيرة المنـــتــدى@
@امـــيرة المنـــتــدى@
حنين


انثى عدد الرسائل : 287
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 05/07/2009

طريقة عمل الفراخ البانية Empty
مُساهمةموضوع: طريقة عمل الفراخ البانية   طريقة عمل الفراخ البانية Icon_minitimeالثلاثاء أغسطس 04, 2009 2:53 pm

[

االسلام عليكم ورحمة الله وبركاته
لفراخ البانيه الي طعمها زي فراخ المطاعم

المقادير
1/2 كيلو فراخ بانيه (فيليه مخلية بدون جلد ولا عظم)
2 بيضة
3/4 كوب دقيق
1 كوب زبادي
1كوب لبن او ماء
ملح - فلفل - بهارات - قرفة
ملعقة خل صغيرة
نص كوب صلصة طماطم
فص ليمون

للتحمير:
بقسماط ناعم
2 كيس مرقة دجاج فورية

الطريقة : -
تخلط المكونات جميعا في الخلاط جيدا ماعدا مكونات التحمير والفراخ البانية ثم نضع فيها الفراخ بعد غسلها جيدا و نتركها فيها لمدة ساعتين عالاقل مع عصر الليمون حتى تمسك الخلطة جيدا بالدجاج و بعد ذلك نخرجها من هذه الخلطة ونمسح باليد ما تبقي من اثار الخلطة عليها ثم نضعها في البقسماط المضاف له مرقة الدجاج الفورية ونحمرها في زيت غزير حتي يصير لونها ذهبيا وتقدم في طبق مفروش بالقدونس و بالهنا والشفا

ملحوظة لا يستعمل البصل لان المصريين عادة بيتبلوها بالبصل
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ضوء القمر
برنسيسه المنتدى
برنسيسه المنتدى
ضوء القمر


انثى عدد الرسائل : 524
السٌّمعَة : 1
تاريخ التسجيل : 05/07/2009

طريقة عمل الفراخ البانية Empty
مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل الفراخ البانية   طريقة عمل الفراخ البانية Icon_minitimeالسبت سبتمبر 12, 2009 4:58 am

تسلم ايدك ياقمر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة عمل الفراخ البانية
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقة عمل المايونيز على طريقة كنتاكى
» طريقة عمل الشاورما
» طريقة عمل البسبوسة
» طريقة عمل صوص الشوكولاتة..
» طريقة عمل صوص البيتزا...

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
صحاب جدعان :: بنــــــــــات حـــــــــواء :: المطبخ-
انتقل الى: