صحاب جدعان
صحاب جدعان
صحاب جدعان
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

صحاب جدعان

برامح/العاب/اغانى/افلام/شات/تعارف/صداقه/كل اللى عاوزه واكتر بس سجل وهترتاح معانا
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 جمبرى اسكندرانى

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
????
زائر




جمبرى اسكندرانى Empty
مُساهمةموضوع: جمبرى اسكندرانى   جمبرى اسكندرانى Icon_minitimeالسبت أغسطس 08, 2009 9:26 am

جمبري اسكندراني

جمبرى اسكندرانى 297803_6%201%20h5

المقادير:

* كيلو جمبري متوسط الحجم ومقشر
* عيدان كرفس مقطعة إلى شرائح
* فلفل أحمر طازج مقطع بالطول
* بصلة متوسطة مقطعة حلقات
* ثوم مهروس
* ملعقة كبيرة من صلصة الطماطم
* ملعقة زبدة
* زيت زيتون

طريقة التحضير:

1. يسخن الزيت في وعاء القلي، ثم تضاف الزبدة والبصل والكرفس ويقلب الجميع حتى يصفر البصل.
2. ثم يضاف الفلفل الأحمر والثوم والجمبري ويقلب الجميع حتى يتحول الجمبري إلى اللون البرتقالي.
3. ثم تضاف صلصة الطماطم مع بعض الماء والملح والفلفل ويترك لمدة ثلاث دقائق حتى يتشرب الجميع الصلصة والماء المضاف، ويقدم مع الأرز والسلطة الخضراء.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ShekO
Admin
Admin
ShekO


ذكر عدد الرسائل : 530
العمر : 30
الموقع : اخر الشاره فى الوسعايه جمب عم على بتاع الفول
العمل/الترفيه : رئيس مافيا
المزاج : الحمد لله كله فى الكلنش
رقم العضوية : دايما1
السٌّمعَة : 7
تاريخ التسجيل : 01/01/2009

جمبرى اسكندرانى Empty
مُساهمةموضوع: رد: جمبرى اسكندرانى   جمبرى اسكندرانى Icon_minitimeالأربعاء أغسطس 19, 2009 10:46 am

انا اول ماشفت الجمبرى حسيت انى عاوز ...... بس شكرا على العموم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://so7aab.yoo7.com
ضوء القمر
برنسيسه المنتدى
برنسيسه المنتدى
ضوء القمر


انثى عدد الرسائل : 524
السٌّمعَة : 1
تاريخ التسجيل : 05/07/2009

جمبرى اسكندرانى Empty
مُساهمةموضوع: رد: جمبرى اسكندرانى   جمبرى اسكندرانى Icon_minitimeالجمعة سبتمبر 18, 2009 2:40 am

ههههههههههههههههههههه
تسلم ايدك ياقمر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
جمبرى اسكندرانى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
صحاب جدعان :: بنــــــــــات حـــــــــواء :: المطبخ-
انتقل الى: